preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ivo Lola Ribar" Labin

Linkovi za roditelje
Dragi roditelji, na ovoj stranici pripremili smo Vam niz zanimljivih linkova (poveznica) vezanih za odgoj i obrazovanje. Klik na potcrtani i podebljani tekst vodi Vas na određenu temu.
 
Stranice udruge "Roditelji u akciji"– na ovim stranicama možete pronaći niz savjeta za odgoj djece od rođenja pa sve do adolescencije. U izborniku s lijeve strane odaberite "Roditeljstvo" pa unutar te teme po izbornicima pronađite teme koje Vas zanimaju
Izdvojili smo teme:
 
 
Stranice Hrabrog telefona - Hrabri telefon je nevladina, neprofitna organizacija osnovana  s ciljem pružanja direktne pomoći i podrške zlostavljanoj i zanemarenoj djeci i njihovim obiteljima ali i rada na prevenciji zlostavljanja i zanemarivanja kao i neprihvatljivog ponašanja djece i mladeži. Na stranici možete pronaći niz izuzetno korisnih i zanimljivih publikacija o odgoju djece, prevenciji nasilja i zlostavljanja djece, sigurnosti djece na Internetu, te publikacija usmjerenih ciljnim skupinama: roditeljima u procesu razvoda, roditeljima djece s posebnim potrebama,...
 
Psihološko savjetovalište (dr.sc. Ana Kandare)– na ovoj stranici možete pronaći niz savjeta o poboljšanju Vaših odnosa s Vašim tinejdžerom i općenito o odgoju mladih. Nudi se niz tema i savjeta vezanih uz ponašanje prema tinejdžeru, uz Vaš odnos prema izlascima, školi, glazbi, prijateljima s kojima se druži, o najčešćim psihološkim problemima tinejdžera i puno drugih korisnih sadržaja
Izdvajamo:
 
Stranice Savjetovališta za djecu, mlade i obitelj ove stranice nude savjete i pomoć za čitav niz problema poput suočavanja sa stresom, depresijom, anksioznošću, strahovima i napadajima panike, tu možete pronaći savjete i informacije o djeci s ADHD-om, o ovisnostima i nasilju među mladima, maloljetničkoj delikvenciji, teškoćama učenja, agresivnosti, o poboljšanju socijalnih i emocionalnih vještina djeteta, odgoju i o nizu drugih korisnih tema.
Izdvojili smo teme:
 
Stranice TIĆ-a – zaštita djece od zlostavljanja i zanemarivanja i stranice Hrabrog telefona . Na ovim stranicama možete pronaći korisne informacije o zaštiti djece od zlostavljanja i zanemarivanja.
Izdvojili smo:
 
Portal Centra za ovisnosti nevladinih udruga: na ovom portalu pronaći ćete informacije o ovisnostima - o drogi, alkoholu i cigaretama.
Izdvojili smo teme:
 
Portal : "Stop drugi: Kako reći ne?" - na ovom portalu možete pročitati brošuru"Kako reći ne?" u elektroničkom obliku i niz drugih korisnih informacija.
S ovog portala izdvajamo:
 
Stranice Hrvatske udruge za disleksiju– ako sumnjate ili znate da Vaše dijete ima većih poteškoća u čitanju (disleksija), pisanju (disgrafija) ili u matematici (diskalkulija), ova stranica će Vam zasigurno koristiti. Osim što detaljno objašnjava ove pojmove i pruža Vam savjete kako da pomognete svom djetetu, ima i svoj forum preko kojeg možete razgovarati s roditeljima druge djece sa sličnim poteškoćama koje ima Vaše dijete.
 
Bistrić – Centar za poticanje darovitosti djeteta – ako imate darovito dijete svakako posjetite ovu stranicu
 
Portal "Učitelji.com" - na ovom portalu potražite razne korisne informacije o HNOS-u, različite edukativne sadržaji za Vašeg učenika, savjete vezano uz pripremu djeteta za vrtić i školu i puno drugih sadržaja vezanih uz školu, učenje i odgoj. Ovaj portal nudi i niz poveznica na stranice specijalizirane za pojedine edukativne sadržaje koje možete pronaći pod kategorijom "Linkovi".
Izdvajamo:
 
Carnetov portal za roditelje – na ovom portalu možete pronaći jako korisne informacije za roditelje podijeljene u 3 kategorije: savjeti (zdravstveni i psihološki), odgoj i zanimljivosti.
Izdvajamo:
 
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Kalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Oglasna ploča
Korisni linkovi
Arhiva dokumenata
Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 5. 2011.

Ukupno: 628746
Ovaj mjesec: 1424
Ovaj tjedan: 11
Danas: 11
CMS za škole logo
Osnovna škola "Ivo Lola Ribar" Labin / Rudarska 9, HR-52220 Labin / www.os-ilribar-labin.skole.hr / ured@os-ilribar-labin.skole.hr
preskoči na navigaciju